Willems - kapsalon - voorzijde

Kapsalon Willems

Kapsalon Willems bestaat al meer dan 55 jaar is een inmiddels een begrip in Tilburg. Na een succesvolle periode aan de Molenstraat openden we een filiaal in de toenmalige nieuwbouwwijk Het Wandelbos. In verband met de toenemende drukte, besloten wij na een aantal jaren ons volledig te concentreren op het Paletplein. Wij verhuisden intern op het winkelcentrum naar een groter pand met als resultaat een toename van het aantal vierkante meters en een verhoogd comfort met veel meer daglicht. Zo zijn wij nog beter in staat aan uw wensen te voldoen. En dat is uiteraard voor beide partijen prettiger werken.

Moderne kapsalon
Wij zijn zeer tevreden met het bereikte resultaat en zijn ervan overtuigd dat u deze stap voorwaarts ook als zeer positief ervaart als u een bezoek brengt aan onze moderne kapsalon. Om u zoveel mogelijk aandacht en service te bieden, kiezen wij ervoor om zonder afspraak te werken. Hierdoor zijn wij flexibel met de invulling van de tijd. Heeft u zelf niet veel tijd en wenst u toch een afspraak te maken, dan is dat uiteraard wel mogelijk. Hiervoor hebben wij namelijk onze wekelijkse koopavond gereserveerd. U kunt dan vanaf 17.00 uur een afspraak met ons maken.

Goed bereikbaar
Speciaal voor onze klanten hebben wij een ingang aan de achterzijde van het winkelcentrum gecreeerd. Zo kunt u vanaf het grote, gratis parkeerterrein droog en snel bij onze kapsalon komen. Maar nog belangrijker is dat u met uw nieuwe kapsel droog uw auto kunt bereiken! Wij zijn officieel Wella System Professional depositair. Dit betekent dat wij uw haar behandelen met de allerbeste producten en zorg.
Met onze kapperabonnementen krijgt u 10% korting (vraag naar onze voorwaarden). U ziet dat wij er alles aan doen om u van dienst te zijn. Een bezoek aan Dames en Heren Kapsalon Willems is zeker de moeite waard.

Vrijdagavond op afspraak
Op vrijdag van 17:00-20:00 uur werken wij op afspraak.

Graag tot ziens op het Paletplein.


Openingstijden

  • Maandag:Gesloten
  • Dinsdag:09:00 - 18:00
  • Woensdag:09:00 - 18:00
  • Donderdag:09:00 - 18:00
  • Vrijdag:09:00 - 20:00
  • Zaterdag:08:30 - 17:00
  • Zondag:Gesloten

Contact

A: Kapsalon WillemsPaletplein 45044 JB TilburgT: 013-4676663E: kapsalonwillems@home.nl